Handelsetingelser

Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning. Varer på www.Vildnis.com, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret. Du har derfor fortrydelsesret ved køb af kurser mm. 
 

Reklamation
Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Du skal skrive dit kundenummer, og hvad du mener, der er galt med varen i en mail. 

Reklamation skal ske inden for rimelig tid. 

Betaling

Du modtager en faktura via mail med 14 dages betalingsfrist, eller du betaler via paypal.

Nyhedsbrev

Du kan på vores hjemmeside tilmelde dig vores nyhedsmail (e-mail-reklame). Nyhedsmailen indeholder nyheder om os og om vores produkter, relevante tilbud mm. Den sendes min. en gang om måneden. Når du er tilmeldt nyhedsmailen vil vi af og til også sende spørgeskemaer på mail, som en del af vores kundeundersøgelser. Du er naturligvis på ingen måde forpligtet til at svare på disse. 

Du skal selv vælge nyhedsmailen til, og du kan til hver en tid vælge den fra igen enten ved at returnere mailen til os sammen med dit kundenummer eller ved at logge dig på hjemmesiden og klikke på indstillinger. Du kan selvfølgelig også sende en mail til Vildnis. mail@vildnis.eu